הקינמון הינו עץ ירוק עד ממשפחת העראים, הנפוץ באינדונזיה, הרי האנדים, סין, ברזיל ומצרים. קליפתו הפנימית נטחנת לאבקה דקה, המשמשת באופן מסורתי לתיבול, וכקטורת.
תבלין הקינמון מוכר כבעל טעם חזק ומתקתק, ומכיל רכיב פעיל בשם קינמאלדהיד (Cinnamaldehyde).
תכולת הכמוסה:
רכיב |
כמות |
תמצית קינמון תקנית
(Cinnamomum verum) |
400 מ"ג
(שווה ערך ל 4000 מ"ג קליפה יבשה)
(Standardized to 120 mg polyphenols) |
הוראות שימוש: כמוסה אחת פעמיים ביום, לפני האוכל.
תכולה: 60 כמוסות צמחיות
כשר פרווה למהדרין

לכתבה:
לצד התרופות: התפריט שיסייע לאזן את הסוכרת
ליום הסוכרת ראיון עם שרונה דיאטנית קלינית B.Sc(nutr) RD
לתוית המוצר: